Visca el #ComboiPaellaEmoji

Hui serà el dia decisiu, perquè si els valencians i valencianes fem molt de soroll a Twitter amb el hashtag #ComboiPaellaEmoji podrem aconseguir aquest símbol per a WhatsApp
25 gener 2016 01:00h
RedactaVeu / València

Eugeni Alemany i arròs la Fallera han estat portant a terme una campanya per aconseguir que l'emoji de la paella tradicional valenciana estiga disponible a l'aplicació per a mòbils WhatsApp. Per tal d'aconseguir aquesta fita s'ha de demostrar que aquest emoji tindria ús i per això hui, 25 de gener, s'ha marcat com el dia del #ComboiPaellaEmoji per tal de fer patent que la paella ha d'estar entre les icones d'aquesta famosa aplicació de missatgeria instantània per a mòbils.

El rebombori necessari es demostrarà mitjançant Twitter, per això per tal de donar suport a aquesta proposta sols s'han d'escriure tuits amb el hashtag #ComboiPaellaEmoji al llarg del dia de hui.

La proposta d'emoji de la paella és la que podeu veure en imatge, la qual respecta els ingredients de la paella tradicional valenciana, ja que el que es busca és aconseguir que la paella de tota la vida tinga una visualització mundial.
 
Paella Emoji

Evidentment es tracta d'una campanya que té com a protagonista la paella, però La Fallera en aquest cas ha sabut trobar un filó on poder fer una campanya publicitària ben diferent i aconseguir un ressò important a les xarxes socials.

De fet, l'aplicació per a mòbils LINE, ja va llençar un sticker de la paella valenciana, i intentava així atraure usuaris a la seua aplicació de missatgeria instantània, competència directa de WhatsApp.
 
Paella Emoji Line
 
El febrer passat Eugeni Alemany va viatjar a Silicon Valley, on visità les seus internacionals de Google, Apple i WhatsApp, per tal d'aconseguir que l'emoji de la paella fóra un ferm candidat a estar en WhatsApp. El desembre passat també va anar al Japó, concretament a Tokyo, on entre d'altres activitats va participar al programa de televisió, Tokyo Extra. Si voleu podeu veure el programa ací.  Ambdós viatges perseguien un mateix objectiu: aconseguir que l'emoji de la paella valenciana acabe a WhatsApp, perquè tots i totes puguem utilitzar-lo cada vegada que tinguem un comboi de paella amb els amics, amigues o familiars.

Valencians i valencianes tots junts a una veu: visca el #ComboiPaellaEmoji


 
next