Diari La Veu del País Valencià
Ribó aposta per l’educació emocional per eradicar la violència masclista
RedactaVeu / València

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha apostat aquest dilluns per l’educació emocional i per un treball “transversal” per eradicar la violència masclista durant la concentració silenciosa que ha tingut lloc a les portes de l’Ajuntament per l’últim cas ocorregut en la ciutat, divendres passat.

“La violència masclista és una xacra que patim i que hem d’eradicar. Per a açò és imprescindible que treballem de forma transversal, incidint en aspectes educatius, policials i judicials, entre uns altres, perquè puguem dir que és una cosa del passat”, ha dit el primer edil.

La corporació ha condemnat l’últim cas de violència de gènere ocorregut a València, que va provocar la mort d’una dona de 73 anys a les mans del seu marit de 77 anys, que posteriorment es va suïcidar.

La Universitat Popular als barris

En la concentració han participat representants de tots els grups municipals, així com veïns i funcionaris que s’han sumat a la protesta. Després d’aquest gest, Ribó ha reiterat el rebuig més absolut de l’Ajuntament cap a qualsevol acte de violència i ha destacat la necessitat de treballar per incrementar l’educació emocional de la ciutadania.

“Des de l’Ajuntament de València treballarem en aquest sentit. Per exemple, a través de la Universitat Popular s’introduiran als barris persones que incidisquen en la importància d’alertar i denunciar davant qualsevol agressió masclista”, ha indicat.

Comparteix

Icona de pantalla completa