Diari La Veu del País Valencià
La castellonenca Sonia Miralles, nova cap de gabinet de RTVV
RedactaVeu / Castelló

El coportaveu de Compromís i coordinador d’Iniciativa a les comarques del nord, Carles Mulet, ha afirmat que el començament, demà dilluns, de la castellonenca Sonia Miralles, com cap de gabinet de la nova directora de RTVV, Rosa Vidal, “és un insult als 1.200 bons professionals que s’ha acomiadat de la radio televisió pública, i a tota la ciutadania que ha de pagar-li el salari a un personatge infame com aquest”.

Sonia Miralles ha estat durant anys al capdavant de TVCS, televisió que durant molts anys va emetre de manera “il·legal” per part de son pare, Vicente Miralles Troncho. Parlem d’un mitjà ʺultra, ofensiu, i de persecució sistemàtica i personal de tot aquells que no compartien credo amb el PP”, i entre els mèrits de la nova cap de gabinet, explica Mulet, “està el vergonyós sopar d’homenatge A tu lado somos muchos, a favor de Carlos Fabra al començament del seu periple judicial, allà pel 2005.

Segons Mulet, “mentre el PP desmantella els serveis públics, precaritza la situació laboral dels professionals imprescindibles de la sanitat o l’educació, mentre en Radio Televisió Valenciana ha fet una purga on sols ha deixat en nòmina curiosament a la gent vinculada amb el PP, ara, contracta com a alt càrrec un dels personatges més indignes de la dreta castellonenca, la qual ha tingut un comportament ofensiu, fregant els tics feixistes; i sempre actuant com a aparell de propaganda bruta del Partit Popular”.

L’actual directora de RTVV, Rosa Vidal, va ser la preparadora de les oposicions a GVA de Miralles, “que no va traure”. I Vidal li va proposar a Miralles anar-se’n amb ella tant prompte va saber que anava a ser nomenada directora general de RTVV (d’eixa proposta ja fa setmanes), relata el coportaveu de Compromís. Divendres, continua Mulet, Sonia Miralles ja va visitar el seu nou lloc de treball per familiaritzar-se, i aquest dilluns comença a treballar oficialment.

Per a Mulet, “si aquesta és la nova línia de la Radio Televisió Valenciana pública, apanyats anem, convertint-se en un reducte on tindre col·locats els personatges més rancis, indignes i extremistes del Partit Popular”.

Comparteix

Icona de pantalla completa