Crida de la PAH per impedir aquest dimarts un desnonament a Castelló de la Ribera

Una entitat bancària vol deixar en el carrer una família de 6 membres, 4 d'ells menors i un amb una minusvalidesa
25 gener 2016 01:00h
Carrer Francisco Benetó, del municipi de Castelló de la Ribera.

RedactaVeu / Castelló de la Ribera
 
La Plataforma d’Afectat per la Hipoteca de Xàtiva i Ribera Alta ha fet una crida per tal de tractar de detenir un desnonament que està previst tinga lloc aquest dimarts, dia 26 de febrer, en el número 84 del carrer Francisco Benetó, del municipi de Castelló de la Ribera.

Segons fonts de la PAH, que ha fet una crida a “tota la gent que vulga donar suport a” la detenció del desnonament, previst per a aquest dimarts a les 11.30 hores,  “l'entitat BBVA vol deixar en el carrer una família de 6 membres, 4 d'ells menors i un amb una minusvalidesa”.
 
Segons un comunicat fet públic per la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, “no podem consentir tal injustícia i ens agradaria donar-li la major notorietat i difusió al fet, amb l’objectiu de detenir-lo i cercar una solució”.
 
En aquest sentit, la plataforma ha citat la gent a les portes de l'habitatge “amb l’objectiu de reivindicar els nostres drets i evitar el desnonament, alhora que anirem a l'entitat de la família afectada per a reivindicar la injustícia”.
 

 

Per això, demana la presència de la “major quantitat de gent possible” ja que, apunta en la nota, “amb la vostra difusió del fet per donar a conèixer que els desnonaments segueixen existint i que hi ha gent que lluita perquè no es produïsquen, que la gent veja que si tenen aqueix problema Sí EsPot lluitar i que ací està la PAH dia a dia en aquesta causa”.

next