Diari La Veu del País Valencià
Sanitat confirma que no pensa ampliar el Consultori de Cabanes
RedactaVeu / Cabanes

Tot i que durant l’anterior legislatura, des de l’equip de govern local de Cabanes, s’anunciava com un fet la cessió de les antigues dependències de Correus en desús, al carrer de l’Hospital a Sanitat. La intenció era ampliar el consultori del municipi cabanes.es, però, el passat 14 de febrer es va voler tornar a fer un ús propagandístic d’aquesta suposada cessió cabanes.es,i “la veritat és que a hores d’ara, i anys després de promeses, ni s’ha cedit l’espai, ni existeix la més mínima intenció per part de la Conselleria d’ampliar l’ambulatori”, han lamentat des d’Units pel Poble-Compromís.

Des del grup municipal Units pel Poble-Compromís es va presentar, en reiterades ocasions, mocions per demanar la millora dels centres de Cabanes i la Ribera, fins ser aprovada per unanimitat després d’anteriors negatives del PP al desembre passat.

Ara, en una resposta donada pel conseller de Sanitat a la diputada de Compromís, Mònica Oltra, s’assegura que (i diu textual el conseller) la Conselleria “no té previst ampliar el consultori, i que aquest és de titularitat municipal fet que, en cas d’ampliar-se (cosa que no es preveu) hauria de ser l’ajuntament qui assumira el cost derivat d’aquesta reforma i ampliació, per finalment concloure que la Conselleria no té constància que el consistori haja fet cap cessió”.

Davant aquesta situació, Oltra ha presentat noves preguntes en les quals demana conéixer, sabent que l’ajuntament no ha cedit sòl, si tampoc ha cedit cap immoble o espai annex a l’actual consultori auxiliar; i en cas de ser l’ajuntament qui haja d’assumir el cost d’aquesta possible reforma d’ampliació, si s’hauria de comunicar a la Conselleria aquesta actuació i en cas afirmatiu, si s’ha comunicat.

La diputada autonòmica pregunta, a més, si Conselleria també rebutja una ampliació física que vaja a càrrec de l’ajuntament, hipotèticament, i atenent que és un consultori de titularitat municipal, qui es va fer càrrec de les anteriors actuacions per condicionar-lo.

Comparteix

Icona de pantalla completa