Diari La Veu del País Valencià
Alfonso Rus abandona sa casa entre crits de ‘lladre i corrupte’. Vídeo

RedactaVeu / València.

L’expresident de la Diputació de València i exalcalde de Xàtiva, Alfonso Rus, després de ser detingut aquest matí per suposats pagaments de comissions il·legals dins de l’anomenat ‘cas Imelsa’ i al terme de més de set hores d’escorcoll, ha abandonat sa casa enmig d’una pluja d’insults per part dels nombrosos ciutadans concentrats a les portes de sa casa de Xàtiva.

A les 15.17 hores d’aquest dimarts, Rus, muntat en un vehicle, ha deixat la casa on agents de la Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil i funcionaris judicials han treballat des de les vuit d’aquest matí.

En el vídeo que acompanya aquesta informació es veu el moment en què Alfonso Rus abandona la finca de Xàtiva en què resideix a bord d‘un utilitari blanc de la policia judicial, en el qual viatja amb altres tres ocupants.

“Cabró”, “corrupte”, “lladre” i “torna’ns els diners” són alguns dels improperis i demandes llançades per alguns dels concentrats a les portes de la casa de l’expresident de la Diputació, el qual s’ha tapat el rostre amb una cartera de color negre, com es pot veure en el vídeo de Comarcal TV d’aquest enllaç i que està gravat des de l’altre costat.

Cal recordar que Alfonso Rus va ser alcalde de Xàtiva des de 1995 i fins a les eleccions municipals de 2015 i va presidir el Club Esportiu Olímpic de la ciutat.

La Guàrdia Civil ha dut a terme diversos arrests durant la jornada arran de la recerca d’una suposada trama de cobrament de comissions a través de l’empresa pública Imelsa. En la batuda s’han practicat un total de 24 detencions i entre els arrests destaquen noms significatius de l’antiga cúpula dels ‘populars’ de València, entre ells el del propi Rus o l’exregidora de Cultura de l’Ajuntament de València María José Alcón, entre altres.

Comparteix

Icona de pantalla completa