La PAH aconsegueix paralitzar un desnonament a Castelló de la Ribera

Els membres de la corporació municipal han mitjançat ràpidament amb el jutjat i el banc BBVA per demanar una moratòria que ha sigut concedida fins a març del 2017
26 gener 2016 01:00h
Ullises Ortiz / Castelló de la Ribera

Ahir, dilluns 25 de gener, arribava la informació a l’Ajuntament de Castelló de la Ribera d’un desnonament previst per al 26 de gener. Amb només un dia de marge per tractar d’aturar-lo, la família afectada també es va posar en contacte amb la PAH de la Ribera i de Xàtiva. La família té entre els seus membres 4 menors d’edat, un d’ells amb minusvalidesa.

Els membres de la PAH van fer una convocatòria de manera urgent via xarxes socials, per tal de detenir el desnonament. Al mateix temps, els membres de la corporació municipal presidida per Òscar Noguera han mitjançat ràpidament amb el jutjat i el banc BBVA per demanar una moratòria que ha sigut concedida fins a març del 2017.
 
L'alcalde Òscar Noguera (de blau) entre els membres de la PAH.

A les 10h del matí ha començat a acudir gent de la PAH i del poble per donar suport a la família. Les notícies de la paralització i la moratòria han arribat de seguida i l’Ajuntament ja treballa en solucionar la situació dels afectats.
 

 

 
next