Diari La Veu del País Valencià
Rajoy defensa Rita Barberá i Gerardo Camps per l’escàndol de corrupció a València

EP / Madrid.

El president del Govern en funcions, Mariano Rajoy, ha assenyalat aquest dimecres, preguntat per si prendrà mesures contra l’exalcaldessa de València Rita Barberá o el diputat Gerardo Camps en el cas que siguen imputats, que no han sigut citats a declarar ni detinguts, per la qual cosa estan “absolutament nets”.

“Mentre no siguen citats a declarar o no els acusen de res, no puc dir res diferent que aquestes persones estan absolutament netes”, ha proclamat, si bé ha reiterat que qualsevol persona acusada serà apartada del partit.

També ha subratllat, en una entrevista en Telecinco, que les detencions que afecten exalts càrrecs del PP que s’han produït a València “demostren que no hi ha impunitat” i que les institucions funcionen. “El PP ha sigut i seguirà sent implacable”, ha emfatitzat.

Després de reconèixer que els casos de corrupció són el que “més dany” ha fet al PP en les eleccions, ha apostat per prendre més mesures per a evitar que es repetisquen els casos de corrupció en el futur. “Qualsevol persona del PP que es veja involucrada serà apartada immediatament”, ha proclamat.

A més, ha assegurat aquest dimecres que els recents casos de corrupció “no tenen perquè dificultar” les negociacions que ha obert per a intentar formar govern, i ha recalcat que la seua formació ha sabut “reaccionar” i ha sigut “implacable” davant els casos de corrupció. A més, ha dit que qualsevol persona involucrada en una irregularitat serà “apartada” del PP.

Comparteix

Icona de pantalla completa