Diari La Veu del País Valencià
Puig: ‘La proposta de gran coalició de Felipe González no és la solució’

RedactaVeu / EP / València.

El president de la Generalitat i secretari del PSPV, Ximo Puig, ha afirmat aquest dimecres que “no és bo per a Espanya un Govern de gran coalició PSOE-PP” perquè els populars “no estan en condicions de governar Espanya per la corrupció que arrosseguen”. “No és bo per a Espanya, no és la solució”, ha considerat.

Sobre aquest tema, ha apuntat que a la reunió que mantindrà demà dijous amb el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, acudeix a “escoltar”. “El que parlaré demà serà demà i fonamentalment aniré a escoltar. Al final, aquest és un serial que va per capítols i cal veure com evoluciona”, ha apuntat.

En aquest sentit, ha mantingut, abans d’assistir a la presentació de l’Informe ‘Contribució Socioeconòmica de les Universitats Públiques Valencianes’, que té “molt de respecte” a l’opinió de l’expresident el Govern Felipe González, que aposta per un govern del Partit Popular i Ciutadans, recolzat gràcies a l’abstenció del PSOE, però que ell pensa que “no és la solució”.

Així, ha insistit que Rajoy “té un problema enorme de credibilitat” i “no pot ser baluard de la lluita contra la corrupció, no pot ser el regenerador perquè ell ha participat en tot el que ha sigut aquesta operació”. Per tot açò, ha apuntat que Rajoy “hauria de prendre una decisió pel bé del seu partit i d’Espanya”.

Operació ‘Taula’

Per altra banda, Puig ha assenyalat, davant les últimes detencions de dirigents populars a València per la seua presumpta implicació en una trama de corrupció, que el PP “em sembla que està actuant tard i malament” i ha considerat “bastant indignant” la resposta donada per Rajoy assegurant que han tingut “una reacció ràpida”.

Comparteix

Icona de pantalla completa