El Teatre Micalet estrena aquest dijous ‘Marguerite Gautier’

El muntatge basat en el clàssic La Dama de les Camèlies, d’Alexandre Dumas, arriba en versió valenciana del 28 de gener al 7 de febrer de la mà del Centre Dramàtic de Vila-real sota la direcció de Hadi Kurich
27 gener 2016 01:00h
RedactaVeu / València

El Teatre Micalet estrena aquest dijous 28 de gener Margueritte Gauiter. Es tracta d’una obra basada en el clàssic ‘La Dama de les Camèlies’ que arriba a València de la mà del Centre Dramàtic de Vila-real. 

L'obra original va ser escrita el 1848 per Alexandre Dumas, fill, escriptor parisenc, amb només vint-i-quatre anys. Encara que curta, la història s`ha guanyat una gran reputació entre els lectors de la novel.la i els espectadors de la dramatització que s'ha representat en quasi tots els teatres del món.

Oda a uns valors universals que no saben d’èpoques

Ara arriba al Teatre Micalet del 28 de gener al 7 de febrer amb la versió valenciana i direcció de Hadi Kurich. El muntatge està interpretat per Alejandra Mandli, Miquel Mars, Carmen López, Cristina Llop, Manu Valls, Ana Kurich i el mateix director i  autor d'aquesta versió Hadi Kurich. Una oda a la vida, l'amor, la dignitat i als sentits de justícia i deure, valors universals que no saben d'èpoques i pugen novament a l'escenari.
 

Les diferents escenificacions i les versions de l'obra són moltes i sempre amb un gran èxit de públic que ha sabut reconèixer el gran valor d'aquesta història escrita a cavall entre el romanticisme i el realisme que a mitjan segle XIX irrompia amb força.

La cortesana que sacrificà la seua felicitat per amor

Alejandra Mandli és Marguerite Gautier, la cortesana que va sacrificar la felicitat per amor a la seua parella. Tot i que trista i romàntica, la història no està edulcorada ni obsoleta, tot al contrari. El Centre Dramàtic de Vila-real s'enorgulleix de poder presentar-la en esta versió renovada i contemporània.

Les funcions es duran a terme del 28 de gener al 7 de febrer dijous i divendres a les 20.30h, dissabtes a les 19h i diumenges a les 20h. Compra entrades.
 
 

 
next