El PP exigirà una indemnització als seus càrrecs condemnats per corrupció

La demanda civil serà pels danys a la imatge del partit i els seus militants i simpatitzants
28 gener 2016 01:00h
Rafael Blasco.
Europa press / València

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha anunciat aquest dijous que el partit durà a terme una mesura fins ara "inèdita en la política” i presentarà una demanda per via civil per a reclamar a tots els seus càrrecs condemnats per corrupció, amb sentència ferma, una indemnització pels danys i perjudicis causats a la imatge del partit i els seus militants i simpatitzants.

Així ho ha avançat en una roda de premsa en què ha explicat que aquesta acció està regulada en l'article 1.902 del Codi Civil i els diners que es recapten aniran destinats a les finalitats socials que es determinen.

Els serveis jurídics del partit ja estan estudiant la demanda a l’exconseller Rafael Blasco, a la presó després de ser condemnat amb sentència ferma pel cas Cooperació. Segons ha recalcat Bonig, amb aquesta acció es pretén que, amb independència de les responsabilitats civils i penals que determine el jutge, "cal fer un pas més" i que els condemnats per corrupció "paguen pel dany que han fet a la imatge del PP i dels seus militants".


 
next