Diari La Veu del País Valencià
Saó farà hui a Sueca un homenatge a Burguera
RedactaVeu/València

Aquest divendres a la Biblioteca Municipal de Sueca (la Ribera Baixa) a la plaça dels Molins de la Vila, 19, es durà a terme, a les 19.30 hores, l’acte d’homenatge al periodista, assagista i polític suecà, Francesc de Paula Burguera, amb la presentació del número que la revista Saó li va dedicar després de la seua mort, el passat 16 d’octubre.

A l’acte participarà el president de les Corts Valencianes, Enric Morera. Comptarà també amb l’assistència de Mª José Burguera, filla de Francesc de Paula Burguera. A més, hi participarà Josep Guia, J.J. Pérez Benlloch i Josep Franco (col·laboradors del monogràfic), Vicent Boscà (director de Saó) i l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit.

Aquest número de la revista degana en valencià ha estat reeditat per l’Ajuntament de Sueca per l’interès i l’estima que Burguera suscita. Per a Raquel Tamarit, alcaldessa d’aquesta població, “Francesc de Paula Burguera sempre va posar per davant la seua il·lusió i esperança en el fet que els valencians i valencianes aconseguírem dignitat com a poble i que tinguérem la capacitat de decidir per nosaltres mateixos. I ara és hora de retre-li homenatge”.

En aquest enllaç pots fer-te amb el nou número de Saó.

Comparteix

Icona de pantalla completa