‘Así contaba -Rus-, así así...’. Vídeo

Els veïns de Xàtiva festejaren amb un himne fúnebre la marxa de Rus després de quasi un quart de segle de mandat
28 gener 2016 01:00h
RedactaVeu / València.
 
Alfonso Rus torna a estar de rabiosa actualitat arran de la seua recent detenció dins de l’anomenat ‘cas Imelsa’. Per aquesta raó, no està de més recordar que, el passat 24 de maig, un grup de ciutadans de Xàtiva (la Costera) decidiren acomiadar-se de quasi un quart de segle de govern municipal d’Alfonso Rus amb una improvisada cavalcada en la qual els músics interpretaren un himne fúnebre per “festejar” la marxa de Rus de l'alcaldia.

Durant aquesta singular i espontània cavalcada per les principals artèries de Xàtiva, el veïns de la localitat acompanyaren aquesta interpretació musical imitant el compte de bitllets d’Alfonso Rus de mil en mil euros, fins als famosos ‘2 milions de peles’ i cantant: “así contaba, así así...”.

Cal recordar que la lamentable conversa entre Alfonso Rus i l’exgerent d’Imelsa comptant de mil en mil els feixos d’euros fins als ‘2 milions de peles’ també va donar el salt musical amb la una versió ‘tecno-dance que es va estendre com la llum entre els usuaris de les xarxes socials.
  

 
next