Passen a disposició judicial els últims detinguts; entre ells, Alfonso Rus

Són deu els arrestats pendents de declarar en la denominada ‘Operació Taula’. En aquest grup figuren Máximo Caturla, Juan José Medina i Emilio Llopis
28 gener 2016 01:00h

Europa Press / València.

Els últims detinguts en la denominada ‘Operació Taula’ que quedaven per declarar davant del jutge han passat a disposició judicial. Entre ells es troba l'expresident de la Diputació de València i del Partit Popular en la demarcació, Alfonso Rus.

El Tribunal Superior de Justícia del País Valencià (TSJ) ha informat, sobre les 16.15 h d'aquesta vesprada, que els últims detinguts en la lluita contra la presumpta trama de falsejament de contractes en administracions públiques han passat a la disposició d'Instrucció 18.

Són deu els arrestats pendents de declarar després que, durant els últims dies, hagen comparegut davant del jutge un total de 14 detinguts.

En aquest últim grup, a més d'Alfonso Rus, figuren l’exsecretari autonòmic d'Educació, Máximo Caturla; l’exvicepresident de la Diputació i exalcalde de Montcada, Juan José Medina, i l’exalcalde del Genovés i excap de gabinet de la Diputació, Emilio Llopis.
 
next