Diari La Veu del País Valencià
L’expresident del PP de València investigat tampoc té constància ‘que es falsejara res’
Europa press / València.

Qui fóra president del PP de València i exregidor de l’Ajuntament Silvestre Senent, ha assegurat que en la seua època com a edil, “per descomptat”, no tenia coneixement que es “falsejara res”. Ha confirmat que es manté la seua condició d’investigat, i ha agregat: “Jo ja estic jubilat”.

Senent ha realitzat aquestes declaracions als mitjans de comunicació després de prestar declaració davant la Guàrdia Civil, al costat de desenes de regidors i assessors del grup popular.

També han començat a abandonar ja les instal·lacions de la Guarda Civil actuals regidors del PP valencià, com Beatriz Simón, qui ha asseverat que estan desitjant poder aclarir aquest assumpte.

La desfilada de representants ‘populars’ continua durant tot el matí. L’exedil de Seguretat Ciutadana i extinent d’alcalde Miquel Domínguez ha entrat fa uns minuts a declarar.

Ha comentat que se l’ha citat per telèfon i ha hagut d’abandonar la Comissió d’Investigació sobre l’accident de Metro de 2006 –en la qual ara participa en la seua condició de diputat autonòmic– per a acudir a les dependències de la Guàrdia Civil.

Els edils i assessors ‘populars’ estan prestant declaració en relació a aportacions econòmiques realitzades al partit.

Comparteix

Icona de pantalla completa