L'alcalde d'Aielo deixa la població fora de la xarxa contra la pobresa energètica

Els socialistes d'Aielo de Malferit van fer la proposta d'adhesió a aquesta xarxa al plenari i l'alcalde ni tant sols els va deixar explicar-la
29 gener 2016 01:00h
Aielo de Malferit nevat
RedactaVeu / Aielo de Malferit

A la primera sessió plenària que va tindre lloc dijous a Aielo de Malferit, el grup socialista d'aquesta població va presentar una moció d'urgència per adherir-se a la Xarxa contra la pobresa energètica que han impulsat la Conselleria d’Habitatge i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. Però l'alcalde, José Luís Juan Pínter, va considerar que es tractava d'un text massa llarg, “són dos folis amb moltíssima lletra”, va dir l'alcalde segons ha fet saber Juanra Espí, regidor del PSPV-PSOE. Pínter manifestava al ple que mocions per urgència no n'admetria.

Tot i la negativa de Pínter, el portaveu socialista es va oferir a resumir la proposta, perquè així els regidors del grup popular foren sabedors, però l'alcalde també es va negar, segon explica Espí.

Amb aquesta iniciativa s'ofereixen ajudes a famílies en risc d’exclusió social que no poden fer front a les factures del subministrament de llum, aigua i gas, i per poder tramitar-les s'ha de fer a través dels ajuntaments. És per això que Espí manifesta que “un alcalde ha de pensar en si allò que es proposa és bo per a tot el poble i no si li cauen millor o pitjor els que ho proposen”. Perquè ja al passat novembre el grup socialista va presentar una proposta d'adhesió a programa XarxaLlibres al plenari i també es negà a debatre-la.

Logo La Veu
 
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next