Diari La Veu del País Valencià
Miquel Domínguez (PP) va a ‘fer una volta’ i li diuen que ‘s’oblide’ del Cas Taula

Europa press / Patraix.

L’exregidor del PP en l’Ajuntament de València –i actual diputat en les Corts Valencianes– Miquel Domínguez ha assegurat, preguntat per les aportacions al partit que s’estan investigant en el marc de l’Operació Taula, que “a totes les ONG” que li demanen, ell “els dóna diners”.

Domínguez ha realitzat aquestes declaracions als mitjans de comunicació que es troben a les portes de la caserna de la Guàrdia Civil de Patraix, per on aquest matí estan passant regidors, exedils i assessors del grup municipal del PP per a declarar en relació a eixos pagaments.

El que fóra responsable de Seguretat Ciutadana no ha declarat finalment perquè, segons ha explicat, “s’han equivocat”. “M’han dit que m’oblide, que si això ja em cridarien, solament sé que he vingut a fer un volt perquè no tinc res”, ha postil·lat.

Interrogat per si va donar diners al partit, ha contestat: “A totes les ONG que em demanen jo els done diners”. Ha seguit en aquest to irònic fent notar als periodistes que podia haver eixit per la porta de darrere però que no ho ha fet per a estar amb ells.

Per la seua banda, la portaveu adjunta del grup popular, Maria Àngels Ramon-Llin, s’ha limitat a assenyalar a la seua eixida que la investigació judicial està sota secret de sumari i “del tema polític” ja no anava a dir res més.

En aquest moment, s’ha sentit a una veïna increpar a la regidora amb crits de “choriza, a la presó”.

Comparteix

Icona de pantalla completa