Diari La Veu del País Valencià
Ja pots escoltar el 1r Programa #ColpaColp [Programa Pilot]

PilotaVeu / Godella.

Hui dissabte 30 de gener és un dia especial per al món de la pilota. Ix a la llum la primera edició del programa ‘Colp a colp’, una iniciativa de PilotaVeu.com amb col·laboració amb ràdioGodella.

‘Colp a colp’ és un programa setmanal d’uns 15 minuts de duració que tractarà d’informar els oients de tota l’actualitat del nostre esport així com totes aquelles iniciatives al voltant del món de la pilota que fan que siga referent cultural per a tots els valencians.

El programa serà emès per ràdioGodella 98.0 FM tots els dissabtes a les 14h i el podreu escoltar en el nostre web www.pilotaveu.com.

1r programa ‘Colp a Colp’

L’actualitat d’aquest primer programa ve marcada per l’inici de la Lliga Professional d’Escala i Corda aquest mateix dissabte. Al programa hem tingut un convidat de luxe, l’actual campió Puchol II que ens farà una valoració de com veu la present edició.

També hem tingut la sort de rebre com a convidada un dels referents radiofònics del panorama valencià, Amàlia Garrigós, qui ens contarà les sorpreses que podem trobar en la pròxima edició del seu programa El Mural d’Escola Valenciana.

Tot açò i més coses ho podreu escoltar clicant al següent enllaç!

Vos deixem amb ‘Colp a colp’!

>

Comparteix

Icona de pantalla completa