Podemos obri la porta a un tripartit amb el PSOE i Ciudadanos

Un manifest de progres espanyols ja ho va reclamar i Pablo Iglesias s’obre a un govern presidit per Pedro Sánchez amb el suport implícit o explícit de les noves formacions
31 gener 2016 01:00h
Rivera, Sánchez i Iglesias.

Directe.cat.

 
O governa Pedro Sánchez o Espanya segurament va a unes noves eleccions, l’esclat de la corrupció del PP al País Valencia ha significat un gir en les aspiracions d’Albert Rivera que de cap de les maneres vol tornar a anar a unes eleccions i que ja ha trucat el líder socialista per explicar-li la bona nova.

El que semblaria impossible, un tripartit entre PSOE, Podemos i Ciudadanos, avui és ja més probable. Caldrà veure fins on cedeix Pablo Iglesias, si accepta donar un suport al Govern des de fora o es decanta per una entrada al govern al costat del PSOE i Ciudadanos, el que està clar que la línia vermella del referèndum ja és història.

Pedro Sánchez ha guanyat la partida dins del seu partit, el PP no governarà i en el pitjor dels casos el líder socialista podrà anar a unes noves eleccions amb el discurs que ell ho ha intentat i en tot cas la nova política de Ciudadanos i Podemos no han volgut, la pilota resta ara a la teulada de Rivera i Iglesias.
 
Aquesta informació ha sigut publicada en Directe.cat.
 
next