Diari La Veu del País Valencià
Caballero insta la Generalitat a retirar les plaques dels vinculats a l’Operació Taula

RedactaVeu / València.

La portaveu d’Esports del grup socialista, Mercedes Caballero, demana que la decisió unànime de les Corts del passat mes d’octubre de retirar les menciones honorífiques en edificis públics a condemnats per corrupció, s’amplie també a instal·lacions esportives, especialment les relacionades amb l’Operació Taula.

Els majors pessics, en camps de futbol, poliesportius i pistes de pàdel

Mercedes Caballero ha registrat, a data d’1 de febrer, una PNL per a instar el govern de la Generalirat que retire les mencionades plaques commemoratives. A més, ha afegit que “ha sigut precisament en la construcció de camps de futbol, poliesportius o pistes de pàdel on la trama operava amb major èmfasi i on s’han produït els majors pessics”.

“No podem seguir permetent que moltes de les instal·lacions esportives dependents de la Generalitat que estan sent investigades seguisquen donant la benvinguda amb honors a Rus i a altres càrrecs implicats, ja que són ells mateixos els qui orquestraren una autèntica trama organitzada per elevar els preus, buidar les arques públiques i omplir-se suposadament les butxaques” ha manifestat Caballero.

A més, ha lamentat que els dirigents populars acusats “tingueren el desvergonyiment d’anar a inaugurar unes obres amb les quals sabien perfectament que estaven arruïnant els ciutadans”.

Comparteix

Icona de pantalla completa