L’Orquestra Supramúsica i Llevant Wind Ensemble, juntes fent música per la solidaritat

Juan Conill: “Hem decidit ajudar de la millor manera que sabem, amb la música, per a afavorir les persones amb discapacitat, durament colpejades per la crisi”

RedactaVeu / Castelló de la Plana

Amb l'objectiu de solidaritzar-se amb les persones amb discapacitat de les comarques del Nord, l’Orquestra Supramúsica i la Llevant Wind Enseble uniran el seu talent diumenge que ve, 7 de febrer, per a interpretar obres de Rachmaninnoff, Debussy i Ravel, en un recorregut per peces clau que portaran a l'espectador del romanticisme a l'impressionisme i a la modernitat musical del segle XX. Serà en l’Auditori de Castelló de la Plana, i els beneficis aniran destinats a la Federació de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica de Castelló (COCEMFE Castelló), amb la finalitat de sostenir els serveis que ofereix al col·lectiu en la demarcació.

Ambdues formacions musicals, una simfònica i una altra de vent, s'alien en aquesta ocasió especial per a celebrar un concert “sense precedents”, tal com indiquen els seus responsables. Carlos Ramón Segarra, director de l'Orquestra Supramúsica de Vila-real, assenyala què els ha unit en aquesta empresa: “El sentiment col·lectiu de solidaritat i companyonia ens ha mogut a col·laborar en un projecte musical únic i molt singular”. Per la seua banda, Juan Conill, un dels directors de la formació de vent, la Llevant Wind Enseble, aposta per la música com a estímul per a l'acció amb causa social: “Hem decidit ajudar de la millor manera que sabem, amb la música, per a afavorir les persones amb discapacitat, durament colpejades per la crisi”.

Per la seua banda, el president de COCEMFE Castelló, Carlos Laguna, ha destacat que “la solidaritat es practica amb múltiples fórmules, i aquesta és una d'elles. Qui és sensible amb la música, una tradició tan nostra, també és sensible a través d'una acció altruista amb les persones amb discapacitat”.

El programa inclou en la seua primera part el Concert núm. 3 op 30 per a piano de Sergei Rachmaninoff, una peça romàntica que revela no solament un dels grans compositors d'aquest moviment, sinó un dels pianistes més influents del segle XX. El pianista castellonenc Joaquín Fabregat serà l'encarregat de donar vida a aquesta partitura. La segona part inclourà dues obres, Preludi a la migdiada d'un faune, de Claude Debussy, i el Bolero de Maurice Ravel.

Les entrades estan ja a la venda per un preu de 10 euros en els següents punts: COCEMFE Castelló (carrer del Bisbe Salines, 14), Auditori de Castelló (av. Mare de Déu del Lledó) i Teatre Principal (plaça de la Pau). També s'ha habilitat una Fila 0 per a donacions.


 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat