Diari La Veu del País Valencià
L’Octubre CCC acull la 5a edició del Festival HOSTES del 4 al 6 de febrer
RedactaVeu / València

Aquesta setmana, del 4 al 6 de febrer, l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (C. Sant Ferran, 12 de València) acull la cinquena edició del festival HOSTES, encontre organitzat per La Casa Calba i que convoca un ventall en miniatura del que s’està coent musicalment parlant per terres valencianes. “Com a amants de les coses xicotetes – recalca Francesc Burgos de LaCasaCalba –ens agrada aprofundir en els detalls i no quedar-nos en la superfície. I, en aquesta ocasió, tindrem des del punk-jazz evocador de Cavallo & Hugo Mas, fins a la cançó d’autor contemporània d’Abraham Rivas i Xavier Morant i Niquelats, passant pel folk preciosista de Rafel Arnal que vindrà acompanyat de 5 músics, contrabaix, percussió i vents així com també de Spyros Kaniaris, guitarrista grec resident a València.

A més, i seguint la línia encetada la passada edició, enguany també hi haurà un espectacle músico-teatral de la mà de La Petita Orquestra Peiotaire. La divertida i atrevida banda de la Valldigna presentarà nou repertori de cançons populars amb composicions pròpies i una posada en escena teatral que no ens deixarà indiferents, amb la particularitat d’emprar xicotets instruments, no convencionals, i joguines per afinar les orelles de grans i menuts. No obstant això, en el document adjunt a aquesta notícia poden trobar tota la programació detallada, amb horaris i artistes.

El festival compta amb la col·laboració de Pollos Planes, la Universitat de València i l’Octubre CCC. A més, poden aconseguir abonaments, prèvia reserva, per a espectacles i actuacions dels dos dies per 18 euros, i aconseguir també un 50% de descompte amb el carnet UV.

Comparteix

Icona de pantalla completa