Diari La Veu del País Valencià
Puig viatja a Berlín per a donar suport al sector hortofrutícola del País Valencià
RedactaVeu / EP / València

El president de la Generalitat, Ximo Puig, inicia aquest dimarts un viatge institucional a Berlín, que es perllongarà fins al dijous, per a donar suport al sector agroalimentari del País Valencià en la fira internacional Fruit Logística, que se celebra aquesta setmana en la capital alemanya, segons ha informat el Consell en un comunicat.

El programa de la delegació institucional encapçalada pel ‘president’ inclou aquest dimecres la visita a l’estand de la Generalitat i a estands propis d’empreses valencianes en Fruit Logística, el certamen anual de caràcter internacional més important en productes agroalimentaris frescs i un referent mundial per al sector hortofrutícola.

En la cita de Fruit Logística d’enguany participen 80 empreses de les comarques valencianes, 26 d’elles agrupades dins de l’estand de la Conselleria d’Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural.

El cap del Consell realitzarà un recorregut pels expositors de les empreses valencianes amb la finalitat de donar suport a la seua labor en la internacionalització d’un sector clau per a l’economia de la Comunitat, a la qual la indústria agroalimentària aporta entorn del 15 per cent del seu PIB.

A més, el dijous Puig mantindrà, juntament amb el president de la Cambra de Comerç de València, José Vicente Morata, una trobada amb una nodrida representació empresarial, que comptarà també amb la presència de l’ambaixador espanyol a Alemanya, Pablo García-Berdoy Cerezo.

El president de la Generalitat considera que la potenciació del sector agroalimentari valencià “té una importància estratègica per a la Comunitat, ja que les polítiques dirigides a la seua modernització i internacionalització permeten aportar valor afegit”.

Comparteix

Icona de pantalla completa