La Sindicatura de Comptes dubta del pla de negocis de La Ciutat de les Llengües de Castelló

Compromís vol saber saber per quin motiu no s’ha esperat a disposar dels terrenys necessaris per redactar aquest contracte
15 abril 2013 01:00h
La diputada autonòmica de Compromís, Mònica Oltra, va demanar explicacions al Consell sobre el procediment seguit per formalitzar el contracte per a la redacció d’un pla de negocis, continguts i estratègia de la Ciutat de les Llengües de Castelló, i saber per quin motiu no s’ha esperat a disposar dels terrenys necessaris per redactar-lo, ja que en cas de tindre els terrenys, el pla de negocis, contingut i estratègia, mancaria de sentit i  utilitat.
 
Aquesta pregunta la feia després del  darrer informe de fiscalització del Compte General de la Generalitat, emès per la Sindicatura de Comptes. En un punt s’indica, referent a  l’expedient CDLL/001/009 , en el qual es feia especial esment al fet irregular que amb data 15 de juny de 2012, que s’ha formalitzat l’esmentat contracte sense  que es dispose dels terrenys necessaris per dur-los a terme.
 
La resposta del Conseller d’Hisenda es limita a dir que l’acord d’adjudicació, va ser publicat el 31 de maig de 2012, en la plataforma de contractació de la Generalitat: contratacion.gva.es. I el "motiu pel qual s’ha contractat el Pla de Negoci abans de disposar dels terrenys: en l’actual conjuntura s’entén necessari disposar d’un pla de negoci que el dimensione i que fixe els seus usos en funció de la rendibilitat".


Mònica Oltra
 
"Aquesta resposta, no diu res, i entra en el mateix absurd que va passar amb el Centre de Convencions, on es van pagar 2,7 milions d’euros pels projectes a l’arquitecte Santiago Calatrava", assenyala la diputada.
 
Ara, el contracte del pla de negocis, que no s’ha entregat al Consell, signat el maig de 2012,  costa ja de 40.000 euros, i es contracta anys després "de la ignominiosa contractació com a cap del projecte de l’exalcalde de Castelló, Jose Luis Gimeno".

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next