El govern de Ribó suspèn de sou i de feina Luis Salom, assessor imputat del PP

Jordi Peris: “València no pot suportar ni un minut mes cap taca de corrupció en la ciutat"
5 febrer 2016 01:00h

Redactaveu / València.

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de València ha obert expedient disciplinari i ha suspès de sou i de feina l'assessor del grup municipal del PP Luis Salom, investigat -anteriorment imputat- dins de la 'Operació Taula', derivada del cas Imelsa.

Així ho ha anunciat aquest divendres el portaveu de l'equip de govern i segon tinent d'alcalde en el consistori valencià, Jordi Peris, en la roda de premsa posterior a la Junta, en la qual s'ha tractat aquest assumpte fora de l'ordre del dia, davant la situació de l'assessor 'popular', que segueix investigat, després de declarar ahir davant el titular del jutjat d'Instrucció número 18 de València que investiga la causa.

Jordi Peris ha assenyalat que l'Ajuntament de València "no pot suportar ni un minut mes cap taca de corrupció en la ciutat" i ha explicat que la suspensió és cautelar fins que s'alce secret sumari i se sàpiguen càrrecs que se li imputen.

Així mateix, fora de Junta, ha demanat públicament la dimissió del regidor del PP Alfonso Novo investigat també pel jutge en la 'Operació Taula' i li ha sol·licitat que lliure la seua acta.

El consistori ha plantejat també la creació d'una comissió d’investigació, que es constituiria al febrer, per a depurar responsabilitats, però que començaria a treballar quan s'alce el secret de sumari.


next