Educació es compromet a resoldre el procés de càtedres de secundària i EOI

El procediment d'accés a aquestes càtedres es va iniciar en 2009, però es va paralitzar posteriorment
5 febrer 2016 01:00h

RedactaVeu / València.

La Conselleria d'Educació ha informat en Mesa Sectorial que es publicaran les resolucions definitives de les especialitats convocades en el procediment d'accés a càtedres de secundària i EOI, convocades en desembre de 2009, excepte aquelles especialitats que han estat impugnades, que són Tecnologia, Informàtica, Administració d'Empreses, Organització i Gestió Comercial, i Manteniment de Vehicles.

De de l'STEPV es recorda que el procés d'accés a càtedres d'aquests cossos es va iniciar en 2009. Fins 5 anys després, en juny de 2014, no es va publicar el llistat provisional de les persones que van guanyar el procediment. En juliol es publicava el llistat definitiu, però en desembre del mateix any es va tornar a publicar un nou llistat definitiu, en el qual determinades persones d'algunes especialitats van caure de la llista, perquè no complien amb el requisit de titulació, segons la Conselleria. En febrer de 2015, el DOCV publicava aquest llistat últim.
 
Oposicions
Oposicions. Foto: ACN.

Contra el llistat definitiu es van presentar impugnacions que han acabat en el Tribunal Superior de Justícia. Malgrat que només afecten algunes especialitats, la Conselleria va paralitzar tot el procediment. Des de l'STEPV es reitera que ara l'administració publicarà la resolució definitiva de les especialitats no afectades per les demandes.

L'STEPV espera que la Conselleria agilitze els tràmits per nomenar el professorat catedràtic que ha guanyat les places de les especialitats que no han sigut impugnades.

Logo La Veu
 
next