Diari La Veu del País Valencià
La llista d’alumnes admesos en Infantil i Primària es coneixerà el 26 juny
EFE / València

Així ho fixen les resolucions dels directors territorials d’educació que estableixen el calendari i el procediment d’admissió de l’alumnat d’Infantil, Primària, ESO, Batxillerat i Formació Professional en centres públics i centres privats concertats no universitaris per al curs 2013-2014.

Segons les resolucions que publica el DOCV, el termini de presentació de sol·licituds d’admissió d’alumnat d’Infantil i Primària serà del 9 al 16 de maig; el 26 de juny es publicaran les llistes provisionals d’admesos, el 3 de juliol les definitives i la matrícula es formalitzarà del 8 al 12 de juliol.

En Secundària i Batxillerat, les sol·licituds es presentaran del 27 de maig al 3 de juny. Les llistes provisionals d’admesos es publicaran el 17 de juliol, les definitives es coneixeran cinc dies després, i les matrícules es formalitzaran del 24 al 30 de juliol.

En Formació Professional, les peticions d’admissió es presentaran del 3 al 17 de juny; les llistes provisionals d’admesos es publicaran el 3 de juliol, les definitives el 15, i les matrícules es formalitzaran del 19 al 26 de juliol. Les resolucions estableixen que únicament els alumnes nascuts l’any 2007 podran matricular-se en el primer curs d’Educació Primària i els alumnes nascuts el 2010 en el primer curs del segon cicle de l’Educació Infantil.



En tots dos suposats, hauran de complir els 6 i 3 anys, respectivament, fins al 31 de desembre de 2013. L’admissió d’alumnes per al pròxim curs es regeix per una nova ordre, que inclou novetats com la modificació de la valoració dels criteris per admetre’ls i l’entrada en vigor del districte únic d’elecció de centre, que elimina les zones que fins ara existien en els municipis.

Comparteix

Icona de pantalla completa