Diari La Veu del País Valencià
Paren el desnonament d’un home a València per a negociar un lloguer social
EFE / València

Segons ha informat el portaveu de la PAH Edwin Pérez, més d’un centenar de persones s’ha concentrat des de les 8 hores davant la vivenda de Wilmar Hernández, al barri de Orriols, fins al migdia, en què s’ha aconseguit un acord amb el banc Sabadell-CAM.

Fonts de l’entitat han explicat que la voluntat del banc sempre ha segut d’arribar a un acord amb el seu client per a evitar el desnonament, i que no s’havia aconseguit perquè el propietari no havia acudit a una reunió anterior per a oferir-li un lloguer social.

Finalment, representants de la PAH han acordat hui amb la directora territorial del Sabadell-CAM que Hernández subscriga un lloguer social a canvi de romandre a la seua vivenda, situada al carrer Daroca de València. “Hernández va perdre la seua ocupació en 2008, quan va deixar de poder fer front al pagament de la seua hipoteca i va iniciar una difícil situació personal, que li ha portat a trencar el seu matrimoni i deixar de viure amb els seus dos fills, ha explicat el portaveu de la plataforma”.

Membres de la PAH han protestat davant la vivenda d’Hernández, on s’ha desplaçat una comissió judicial que s’ha retirat per trobar-se amb la protesta de la plataforma, segons ha explicat Pérez. Els manifestants han romàs davant la vivenda de l’afectat, que no ha abandonat la seua casa en cap moment, fins que han conegut que s’havia arribat a un acord amb el banc.



La PAH ha aconseguit demorar el desnonament fins que el banc reba la documentació requerida per a tramitar el lloguer social, moment en què se suspendrà el desallotjament, han indicat. Des del Sabadell-CAM han indicat que l’entitat no ha dut a terme cap desnonament i ha trobat sempre una solució a aquest tipus de situacions, cercant alternatives favorables per a totes les parts implicades.

Comparteix

Icona de pantalla completa