Diari La Veu del País Valencià
FAPA i Compromís coincideixen en la seua total oposició a la LOMQE
RedactaVeu / València

Així, el president de FAPA-València, Josep Ricard Revert, s’ha reunit amb el diputat de Compromís a Les Corts Josep Maria Pañella i amb la responsable de Polítiques Sectorials de la coalició per a analitzar ‘la greu situació de desmantellament que està patint l’escola pública per culpa de la política de retallades i privatització que porta endavant el govern valencià’, segons ha denunciat la federació en un comunicat.

La reunió l’han centrat diversos temes com el dèficit d’infraestructures, la manca de pagament de beques, el desprestigi del professorat, el districte únic, el nou decret d’admissió d’alumnes o la retallada del pressupost en educació pública.

Tot i això, ha estat l’avantprojecte de Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa (LOMQE) el que ha ocupat gran part de la reunió entre FAPA-València i el grup Compromís. Les dos entitats han manifestat el seu rebuig a la totalitat de la llei que consideren que fa falta ‘fer desaparèixer perquè inclou principis totalment contraris a l’educació pública’.

Josep Maria Pañella ha confirmat a FAPA-València que suposat que s’inicie el tràmit parlamentari per a l’aprovació de la llei, Compromís presentarà una esmena a la totalitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa