Diari La Veu del País Valencià
Compromís i EU demanen el cessament immediat d’Alperi després de la seua doble imputació
La diputada de Compromís Mireia Mollà ha assegurat que si el diputat Luis Díaz Alperi, ex alcalde d’Alacant, es manté com a càrrec públic “és perquè compta amb la complicitat del president de la Generalitat i del PPCV, Alberto Fabra” i ha afegit que “si no fóra així ja l’hauria obligat a dimitir o l’hauria expulsat del partit”.

Mollà ha realitzat estes declaracions després que Alperi haja estat citat a declarar el pròxim 26 d’abril en qualitat d’imputat per presumptes delictes contra l’Hisenda Pública.

La diputada de Compromís ha assenyalat que “ens trobem amb que Alperi passara de nou pels jutjats, en este cas per possibles delictes fiscals, mentre continua ocupant el seu escó de diputat, però sembla que a l’ex alcalde d’Alacant no l’importa el dany que això produeix en l’institució i en el territori que representa, ja que només es preocupa per aferrar-se al càrrec”.

Esquerra Unida: “Ja és insuportable i Fabra ha de forçar la seua dimissió immediata”

El portaveu del grup municipal d’EU en l’Ajuntament d’Alacant, Miguel Ángel Pavón, i la diputada d’EU per Alacant en les Corts Valencianes, Esther López Barceló, han demanat al president de la Generalitat i del PP valencià, Alberto Fabra, que exigisca públicament la dimissió fulminant d’Alperi com a diputat en les Corts Valencianes.

“Alperi hauria d’estalviar als alacantins la vergonya que suposa veure declarar com imputat per frau fiscal, falsedat documental i suborn a un diputat per Alacant que a més va ser alcalde de la ciutat”, en opinió de López i Pavón.

“Quins interessos defensava exactament el senyor Alperi des de l’alcaldia de la ciutat, els interessos generals o determinats interessos privats i els seus propis?” es pregunta el portaveu municipal d’EU.

“Fabra ja tarda a exigir la dimissió fulminant d’Alperi després de conèixer-se la seua doble imputació”, ha assenyalat Esther López Barceló.

Comparteix

Icona de pantalla completa