Diari La Veu del País Valencià
Assekes publica ‘Un nou camí’, el seu segon disc

RedactaVeu / València.

El grup valencià Assekes acaba de publicar el seu segon disc Un nou camí, i al mateix temps confirma les primeres dates de la gira que farà per a la seua presentació, amb un nou directe en el qual inclourà bàsicament les cançons del seu nou treball, sense deixar de banda les del seu primer disc, especialment el seu èxit Mero.

València, Barcelona i Palma són tres de les ciutats incloses en aquest primer llistat de concerts, que inclou també altres localitats com la Vall d’Uixò i Benicarló.

Dotze talls que donen forma a un disc fàcil d’escoltar i que intenta sobretot transmetre “bon rotllo i esperit festiu en cada cançó”. El riberencs mostren una certa maduresa al afegir sonoritats com la rumba i el mestissatge a l’ska i al pop, maduresa adquirida després de quasi una dècada dalt dels escenaris i vora quatre anys després de la publicació del seu primer disc, on trobàvem el seu ‘hit’ Mero.

>

En el disc han col·laborat en diverses cançons, Aspencat, La Gossa Sorda, Tardor, Pharmakos, Embolicats, Terrasseta de preixens. El treball ha estat fet públic per Assekes a través de les xarxes socials i la seua pàgina a Bandcamp on es pot descarregar gratuïtament a l’enllaç. També es pot escoltar a la seua pàgina de Youtube.

Comparteix

Icona de pantalla completa