Diari La Veu del País Valencià
València; espai de trobada del voluntariat estatal de Creu Roja

RedactaVeu / València.

“La labor i l’experiència de la Creu Roja és molt important, perquè entre les guerres i les catàstrofes naturals generades pel canvi climàtic, el nombre de desgràcies cada vegada és major i els governs necessiten comptar amb el màxim nombre de recursos disponibles per atendre la ciutadania”, ha manifestat Joan Ribó.

El primer regidor ha manifestat el seu suport a l’acció humanitària que desenvolupa en diferents àmbits l’organització no governamental Creu Roja, que durant aquest cap de setmana reuneix a València més de 600 voluntaris que s’han citat en un congrés estatal per a reflexionar sobre la seua implicació i contribució a la millora de la situació de les persones més vulnerables.

En el marc d’aquest congrés, s’han habilitat espais informatius en diferents enclavaments del centre de la ciutat. Concretament, la plaça de l’ajuntament acull un d’aquests espais destinats a la difusió dels treballs que realitza Creu Roja en matèria de socors i salvament.

La plaça de l’ajuntament és escenari hui d’un acte de visibilització i reconeixement al voluntariat de Creu Roja que intervé en situacions de risc i conflicte de tot el món. Consol Castillo ha destacat “el treball que exerceix el voluntariat per a la transformació social i per aconseguir un món millor”.

En la mateixa línia s’ha manifestat aquest matí l’alcalde, que ha fet una crida “a tots els valencians i valencianes perquè, en la mesura de les seues possibilitats, participen com a voluntaris per a millorar la societat”.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa