'Els valencians no han de pagar la multa que Europa imposà a Rajoy'

Jordi Juan, diputat de Compromís: "Ja s’ha acabat de jugar amb els diners dels valencians i valencianes"
13 febrer 2016 01:00h

RedactaVeu / València.
 
El diputat de Compromís en les Corts, Jordi Juan, ha manifestat que “davant la multa de 19 milions per falsejament de crèdit que la Comissió Europea li va imposar al Govern de Rajoy, és evident que el poble valencià no és qui ha de pagar-la. Per això considerem que les al·legacions que presentarà el Govern del Botànic són el camí que cal encetar perquè siga el govern de l’Estat espanyol qui ho assumisca, ja que és qui era responsable de supervisar les dades del dèficit de les administracions públiques”.
 
“Des de Compromís hem demanat els informes de la Sindicatura de Comptes en els quals s’assenyalava aquest falsejament del dèficit dels governs de Camps i Fabra entre 2008 i 2011, ja que l’origen de la sanció europea apunta a la Comunitat Valenciana com a culpable de falsejament del dèficit en eixe període”, ha afegit el també alcalde de Tavernes de la Valldigna.
 
Segons Juan, “la falta de responsabilitat i la mala gestió dels governs anteriors han fet que aquests ignoraren conscientment els avisos que la Sindicatura els donava mitjançant els seus informes. Una documentació a la qual, a més a més, la Comissió Europea fa referència”.
 
“Ara, amb el nou Consell, ja s’ha acabat de jugar amb els diners dels valencians i valencianes. Estem en el temps de la transparència, amb una gestió que fuig de l’opacitat patida i que pensa en el benefici de tots i no en els interessos d’uns pocs", ha conclòs Jordi Juan.

Logo La Veu

 
next