Diari La Veu del País Valencià
Aras de los Olmos demana ajuda a la Diputació per a millorar els accessos i el turisme

RedactaVeu / Aras de los Olmos.

El president de la Diputació, Jorge Rodríguez, s’ha reunit amb l’alcalde d’Aras de los Olmos, Rafael Giménez, per a abordar la gestió dels diferents plans que el municipi vol posar en marxa. El màxim representant d’aquest municipi dels Serrans ha sol·licitat que es mantinga la col·laboració de la Diputació en els projectes que la institució ha realitzat en la seua localitat.

En primer lloc, el consistori vol rehabilitar i adequar el camí que condueix a l’Observatori Astronòmic de la Universitat de València i de l’Associació Valenciana d’Astronomia. Aquest està situat en un emplaçament únic del municipi i consideren fonamental que el trajecte fins a arribar-hi siga òptim.

Rafael Giménez també ha sol·licitat ajuda per a promoure el pla de desenvolupament turístic. L’alcalde ha assegurat que es tracta d’un projecte de dinamització socioeconòmica que pretén potenciar els recursos del municipi i posar-los en valor.

Jorge Rodríguez i l'alcalde d'Aras de los Olmos

Jorge Rodríguez i l’alcalde d’Aras de los Olmos. Foto: Diputació de València.

D’altra banda i segons ha indicat Giménez, Aras de los Olmos vol comptar amb la col·laboració de la Diputació per a millorar el seu posicionament com a destinació de turisme d’interior.

L’alcalde també li ha comentat al president de la Diputació que la carretera que uneix Aras de los Olmos amb Losilla era propietat de la Diputació fins fa una dècada, quan va ser transferida a la Generalitat. Aquesta via “està anys abandonada ja que l’ajuntament no disposa de recursos per a mantenir-la”, segons ha explicat l’alcalde, qui a més ha demanat que torne a les mans de la Diputació de València al considerar que aquesta “la gestionarà millor”.

Per la seua banda Jorge Rodríguez ha traslladat a Giménez el seu interès en estudiar aquestes peticions i analitzar la viabilitat per tal de dur-les a terme.

Comparteix

Icona de pantalla completa