Diari La Veu del País Valencià
Ricard, Sanchis i Roberto s’emporten la primera victòria de la lliga

PilotaVeu / Oliva.

Gran expectació que es va viure ahir en el trinquet nou d’Oliva que acollia la jornada inaugural de la XXIII Lliga de Raspall Professional, la competició per equips més important en la modalitat reina en les comarques centrals valencianes.

S’enfrontaven per una banda de roig un clàssic com Punxa, acostumat a jugar aquestes competicions i campió al 2013 acompanyat de Brisca, el mitger revelació del passat any 2015, i ídol local. I per altra banda de blau estava Ricard, que no jugava aquesta competició des del 2013 i entrava en aquesta competició en substitució del jugador lesionat Domingo, junt a Sanchis, l’únic esquerrà de la nòmina professional i Roberto, jugador amb molt de temple en la posició de punter i actual campió en aquesta posició.

Començaren els blaus al traure, i ràpidament en un joc agressiu des de l’inici aconseguiren el primer joc, i tot seguit des del rest feien val-15 per aconseguir trencar el primer joc al marcador. Però aquest no va arribar fins al 15-10, ja que fins ací és sumaren tots els jocs del dau.

A partir d’aquest moment el trio va fer el seu millor joc, jugant molt compenetrats, per trencar el joc des del rest i passar a traure per fer el definitiu 25-10 des del dau i aconseguir així els primers 3 punts i primera victòria de la competició.

Pròximes jornades

Les pròximes partides de la Lliga 2016 seran divendres a Piles on Moltó i Sidahmed, que finalment ha superat les proves i sí que jugarà la Lliga, s’enfrontaran a Sergio i Coeter II. I dissabte a la Llosa de Ranes Ian, Moro i Miravalles debutaran davant Moncho, Canari i Tonet II.



Calendari XXIII Lliga Professional. Fotografia: Val Net

Comparteix

Icona de pantalla completa