Algemesí concedeix els guardons pel foment de l'ús del valencià a tres empreses

La Llibreria Samaruc, Baladre Social Media i El sentit del tacte són els escollits per l'Ajuntament de la ciutat en la XVIII edició dels Premis per l’ús i la dignificació del valencià a Algemesí
17 febrer 2016 01:00h

RedactaVeu / Algemesí

Com cada any, l’Ajuntament d’Algemesí ha concedit premis a les empreses que han treballat per fomentar l’ús del valencià en el seu àmbit d’actuació. Enguany, les entitats premiades han sigut la Llibreria Samaruc, Baladre Social Media i El Sentit del Tacte.

El jurat, format per Marta Trenzano Rubio, alcaldessa de la ciutat; Palma Egido, regidora de Comerç; Carme Ferrís, tècnica de l’Agència de Desenvolupament d’Algemesí; Josep Enric Estrela, tècnic de Cultura ,i Fina Girbés, tècnica de Normalització Lingüística, han elegit els tres guanyadors entre tots els participants després d’estudiar tots els mèrits a tenir en compte.

El primer premi s’ha concedit a la Llibreria Samaruc per la varietat i quantitat de material que genera adreçat als clients. A més d’elaborar el material en un valencià acurat, el completa amb una programació cultural atractiva i molt variada.
 
Premiats
Imatge gràfica dels premiats.

Baladre Social Media, Gestió de Xarxes Socials, ha guanyat el segon premi per la documentació elaborada a disposició dels clients en valencià. A més, la pròpia imatge de l’empresa en difon l’ús.

El tercer premi ha estat dirigit a l’empresa El sentit del tacte, ja que la seua presència en les xarxes socials és contínua i actualitzada i manté una interacció diària amb els usuaris. Tot açò amb un lèxic específic i molt treballat.

L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc el dijous 24 de febrer, a les 19.30 hores, en la sala de plens de l’ajuntament.

Logo La Veu
 
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next