Alfonso Grau (judici cas Nóos): ‘Mai he tingut capacitat de contractació a l’Ajuntament’

Apel·la al fet que és doctor en Medicina i aleshores la seua capacitat per fer contractes “és la que és”


Europa press / Palma.

L’exvicealcalde de València Alfonso Grau, ha començat a declarar com a acusat a les 09.45 hores en el judici del cas Nóos,i  ha assegurat que “mai ha tingut capacitat de contractació a l'Ajuntament”, ja que aquesta competència, sota l'alcaldia de Rita Barberá, corresponia a una mesa de contractació conformada "pels més alts funcionaris de la casa, en la qual no participava".

Així ho ha subratllat en començar a ser interrogat per l'advocat que representa els regidors del PSPV del consistori valencià, personat com a acusació popular. Es tracta de l'única part, al costat de Manos Limpias, que exercita accions penals contra Grau sota una petició de huit anys de presó.

L'inculpat va ser enviat a la banqueta en considerar l'Audiència Provincial de Balears determinant el paper que hauria desplegat en les negociacions dels convenis que van ser subscrits en 2004, 2005 i 2006 per a la celebració dels denominats València Summit, per l'organització dels quals l'Institut Nóos va percebre 3,6 milions d'euros, a pesar que per a això únicament va emprar 910.600 euros.

En ser preguntat sobre la seua capacitat per a elaborar pressupostos, l'acusat ha recordat que és doctor en Medicina i, per tant, la seua capacitat en aquest sentit "és la que és".


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat