Diari La Veu del País Valencià
Altur proposa suspendre la seua activitat en la Diputació i mostra la seua ‘perplexitat’

RedactaVeu / València.

El diputat de Compromís en la Diputació de València, responsable de la Delegació de Cooperació Internacional i Municipal i vicepresident tercer, Emili Altur, ha plantejat aquest dijous que se’l suspenga de totes les responsabilitats que ostenta en la Corporació municipal després d’haver sigut citat a declarar per la Guàrdia Civil com a investigat pel cas Imelsa.

Altur, que manté l’acta, ha explicat que Compromís celebrarà aquesta vesprada una executiva en la qual posarà el seu càrrec a la disposició de la coalició. El diputat, que està citat per al dimecres a les 09.00 hores, ha expressat la seua “perplexitat i sorpresa” per aquest fet i ha assenyalat que qui el conega pot imaginar com es va quedar ahir després de rebre a través d’un telèfon ocult la trucada de la Guàrdia Civil per a declarar.

El diputat ha assegurat estar “bocabadat” per la seua citació tenint en compte que “hi ha diputats amb càrrec executiu” de l’anterior legislatura –en al·lusió als diputats del PP que ostentaven responsabilitats de govern en l’anterior mandat– que no han sigut citats mentre que membres de l’oposició en aquell moment sí, com ell o Rosa Pérez.

Comparteix

Icona de pantalla completa