El Parlament acomiada Muriel Casals en un emotiu acte institucional

Puigdemont i Forcadell defensen que cal continuar lluitant per complir el somni de Casals. A lpacte han assistit les principals autoritats del país i els expresidents de la Generalitat Jordi Pujol, Pasqual Maragall, José Montilla i Artur Mas
18 febrer 2016 01:00h
La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, al costat dels familiars de Muriel Casals: la filla, Laia Gasch; el nét, en Max; i la germana, Isabel Casals, minuts abans de l'inici de l'acte institucional en el seu record. Imatge del 18 de febrer de 2016.

RedactaVeu / ACN / Barcelona.

El Parlament ha acomiadat aquest dijous Muriel Casals en un emotiu acte institucional que ha aplegat el món polític català i que ha comptat amb la presència de les principals autoritats del país i dels expresidents de la Generalitat Jordi Pujol, Pasqual Maragall, José Montilla i Artur Mas.

Conduït per l'actriu Sílvia Bel, l'acte ha combinat els parlaments protocol·laris, la glossa de la seua figura, la música i la poesia. Han volgut assistir a l'homenatge la germana de Muriel Casals, Isabel, així com la seua filla, Laia Gasch, i el seu nét.

En els discursos, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha destacat que Casals encarnava els valors que han de ser la base de la nova Catalunya. "Demà continuarem treballant pel nostre somni, més tristos però ferms com una roca, com tu voldries", ha dit, per la seua banda, la presidenta del Parlament, Carme Forcadell.


La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, al costat dels familiars de Muriel Casals: la filla, Laia Gasch; el nét, en Max; i la germana, Isabel Casals, minuts abans de l'inici de l'acte institucional en el seu record. Foto: ACN
 

 
next