Diari La Veu del País Valencià
El secretari de Secció Sindical d’UGT en Imelsa també haurà d’acudir a declarar
Europa press / Madrid.

La raó per la qual la Guàrdia Civil ha citat a noves persones en el marc del ‘cas Imelsa’ té a veure amb presumptes activitats de tràfic d’influències sobre la qual els investigadors volen ampliar la informació de la qual disposen actualment, segons han informat a Europa Press fonts de la investigació.

Aquestes fonts indiquen que els citats tenen tots relació amb el Consell d’Administració d’Imelsa. Entre elles es troba Rosa Pérez Garijo (EUPV), actual responsable de les àrees de Teatres i Inclusió, i la persona que va denunciar el cas per les contractacions efectuades. També està el vicepresident tercer, Emili Altur (Compromís), l’exportaveu del PSPV en la corporació i fins a fa pocs dies cap de gabinet, José Manuel Orengo, i l’exdiputat provincial socialista i actual alcalde de Xestalgar (els Serrans), Raúl Pardos.

Per la seua banda, fonts sindicals han confirmat a Europa Press que el secretari de Secció Sindical d’UGT en Imelsa també haurà d’acudir a declarar davant l’Institut Armat, si bé aquestes fonts precisen que aquesta persona no formava part del Consell d’Administració.

Fonts de la investigació recorden que aquestes persones han sigut citades en qualitat d’investigats (la figura abans coneguda com a imputats), però a l’efecte de prendre’ls declaració en seu policial, per la qual cosa no necessàriament haurien de passar després a disposició judicial.

Sempre segons les mateixes fonts, el pas donat per la Guàrdia Civil es produeix arran del material i la documentació analitzada pels investigadors.

Comparteix

Icona de pantalla completa