'L'amor fora de mapa' es podrà llegir i escoltar

El llibre de Roc Casagran, publicat per Sembra Llibres, també té la seua versió musical a càrrec de Mireia Vives i Borja Penalba
19 febrer 2016 01:00h

RedactaVeu / Carcaixent.

Sembra Llibres publica L’amor fora de mapa, una obra que qualifiquen com “una de les sensacions d'aquesta primavera”. Es tracta de l'última novel·la de Roc Casagran, que a més compta amb un disc homònim que es publica en paral·lel a la novel·la. De la música se n'han fet càrrec Mireia Vives i Borja Penalba i han musicat catorze poemes inclosos al llibre.

Roc Casagran torna a publicar després d'Ara que estem junts i la versió del Llibre de les bèsties de Ramon Llull. L’amor fora de mapa compta amb una il·lustració a la coberta de Marta Bellvehí. A la novel·la podrem trobar un univers ple de bellesa i angoixa, d'atracció i prohibició, d'autenticitat i desconcert. Un laberint afectiu embolcallat de versos i cançons en què les pors i els desitjos més íntims són les brúixoles de tres ànimes de trenta-i-pocs anys que tracten de sobreviure a les crisis que minen els temps actuals. Si voleu fer un tastet del llibre podeu punxar ací.
 
L'amor fora de mapa. Foto: Sembra Llibres
L'amor fora de mapa. Foto: Sembra Llibres

La història que desgrana aquest llibre és la de Llull, que després de trencar una llarga relació en un hotel d'Alacant caurà en una espiral que l’obligarà a plantejar-se el sentit de la vida que l'envolta. Però, sobretot, a valorar les tres pates en què s’ha sustentat la seua fràgil estabilitat emocional: la Clàudia, l’activista social que s’enfronta als seus traumes amb fugides endavant; l’Eldar, el guitarrista d’origen bosnià que es guanya la vida en una funerària; i la poesia, l’arma amb què el Llull dispara contra els seus fantasmes.

Per la seua banda, Mireia Vives i Borja Penalba estaven treballant en temes propis quan van rebre la proposta de Roc Casagran i es van llançar en planxa, emocionats pel potencial i la força dels poemes. Es tracta del primer disc que fan en conjunt, un viatge literari, musical i emocional que seguia la ruta marcada per la novel·la L’amor fora de mapa.

Per a la composició musical Vives i Penalba han treballat estretament amb Casagran, per acabar obtenint un resultat que passa pels boleros, melodies pop, etc. La seua intenció era fer que el poder de la música amplifique les paraules de l'autor i així obrir univers artístic que sobrepasse les pàgines de la novel·la.
 

Ací ja podeu veure el 'booktrailer' enregistrat a València, que compta amb la col·laboració de David Fernàndez, David Caño, Empar Marco o Jaume Monzó entre d'altres.

Logo La Veu
 
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next