Diari La Veu del País Valencià
L’exconseller Luis Santamaría presidirà la gestora del PP a la ciutat de València

ACN / Valencia.

La junta directiva regional del PP al País Valencià ha aprovat aquest divendres la proposta de la direcció de sol·licitar al PP estatal la celebració d’un congrés extraordinari per començar a construir una alternativa per recuperar el govern el 2019.

En la mateixa reunió, la junta ha designat aquest divendres l’exconseller de Governació i diputat a les Corts Valencianes, Luis Santamaría, com president de la gestora a la ciutat de València.

En una junta amb presència del vicesecretari d’organització Fernando Martínez Maíllo, s’ha aprovat la designació de Santamaría després que la direcció dissolguera l’agrupació a la ciutat a causa de la investigació oberta per un presumpte cas de blanqueig de capitals que afecta regidors, exregidors, assessors i treballadors del grup municipal a l’Ajuntament de València.

A l’exconseller l’acompanya un grup de militants de base que no ocupa cap càrrec públic. La gestora dirigirà el partit fins a la celebració dels nous congressos autonòmic, provincial i local.

Comparteix

Icona de pantalla completa