Diari La Veu del País Valencià
Francisco Camps era el suposat ‘recaptador’ de la trama del PP al País Valencià

RedactaVeu / València.

L’expresident de la Generalitat Valenciana Francisco Camps estaria en el “nivell superior de la trama de corrupció del PP”, segons fonts consultades per la Cadena Ser. La informació feta publica aquest dilluns per l’emissora de ràdio recull frases com les vessades pels investigadors que defineixen Camps com “el nexe amb Génova 13 per nodrir el partit de diners negres per finançar-se”.

La informació publicada per La Ser comença dient que “els investigadors apunten a l’expresident de la Generalitat com a nexe amb la caixa b nacional del partit” i integrant de l’”organització criminal” del PP valencià que tenia almenys cinc caixes negres en la comunitat, en les quals va ingressar “desenes de milions” d’euros producte dels falsejaments de contractes en les administracions que controlaven.

Francisco Camps desmenteix “categòricament” la informació

L’Operació Taula, per la qual el jutjat número 18 de València investiga el PP d’aquest territori i que en l’actualitat compta amb 63 imputats entre polítics d’aquest partit, assessors i empresaris per blanqueig, suborn i malversació entre altres delictes, no es limita a la capital del Túria o a la gestió de l’expresident provincial, Alfonso Rus, al capdavant de la Diputació.

Fonts de la recerca consultades per la Cadena SER sostenen que fins ara solament han transcendit els càrrecs intermedis de l’entramat corrupte i estableixen un nivell superior. En el mateix, situen l’expresident de la Generalitat i del PP en la regió, Francisco Camps”.

Francisco Camps, amb qui s’ha posat en contacte l’emissora, “desmenteix” de forma “categòrica” la informació, que qualifica d'”absurda”. Camps ha negat de forma “rotunda” les sospites dels investigadors. Sosté que “mai” ha “recaptat” ni “organitzat res il·legal” i amenaça amb querellar-se per “falsa imputació d’un delicte”

Poden seguir llegint aquesta informació punxant ací.

Comparteix

Icona de pantalla completa