El Fòrum Universitari Joan Lluís Vives arranca amb un debat sobre la precarietat laboral

Aquesta és una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de València per crear un marc de reflexió i formació sobre qüestions socials d’interés per als joves universitaris valencians
22 febrer 2016 01:00h

RedactaVeu / València.

Aquest dimarts, 23 de febrer, s’inaugura al Centre Cultural La Nau, la XXIV edició del Fòrum Universitari Joan Lluís Vives, una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Joventut, per crear un marc de reflexió i formació sobre qüestions socials d’interés per als joves universitaris valencians.
 
La inauguració del Fòrum tindrà lloc al Paranimf de la Universitat, a les 17 hores, amb les intervencions del vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València, Antonio Ariño; la regidora de Joventut de l’Ajuntament, María Oliver, i el director del fòrum i professor del Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, Antonio Santos. A continuació, se celebrarà la conferencia ‘Joventut, diví tresor? El treball i la vida en les experiències de la joventut contemporània’, a càrrec dels escriptors Marta Sanz i Isaac Rosa.
 
Cartell Fòrum Lluís Vives
Cartell XXIV Fòrum Universitari Joan Lluís Vives. Foto: UV.
 
Aquesta edició del Fòrum aborda un tema central pel que fa a les tendències actuals de canvi social: la joventut i les transformacions en el món del treball. Des d'aquest fòrum es té clara la difícil situació per la qual passa la joventut en el mercat laboral i la precarietat que marca les seues experiències laborals i vitals. Per això, des d’aquest espai, es vol reflexionar sobre aquesta situació: la situació actual i com crear noves formes d’ocupació i vies d’escolta a les seues necessitats i reivindicacions.
 
Prop de 40 especialistes del món acadèmic, del món cooperatiu i del món associatiu juvenil exposaran les seues recerques i actuacions al llarg de tres setmanes.
 
A més de les conferències i taules redones amb actors socials i experts universitaris, el Fòrum intensificarà la participació dels joves mitjançant els panells d’experiències i els tallers pràctics dirigits a propiciar un aprenentatge més dinàmic.

Logo La Veu
 
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next