Diari La Veu del País Valencià
L’expresident Camps es declara fart de suposicions i nega les ‘mossegades’

Europa Press / València.

L’expresident de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, s’ha declarat aquest dilluns “fart” de “suposicions i incoherències” sobre ell i ha expressat un nivell “d’indignació absolut” davant el “linxament personal i polític” d’”un munt d’anys” que assegura estar patint i també pel “linxament al PP”. “No sé ni he vist ni sentit res de mossegades, si no jo mateix ho hauria denunciat”, ha recalcat.

Així s’ha expressat aquest dilluns en roda de premsa davant la informació difosa, segons la qual els investigadors apunten l’excap del Consell com a nexe amb la caixa B estatal del partit i integrant de l’”organització criminal” del PP valencià, que tenia almenys cinc caixes negres, en les quals va ingressar “desenes de milions” d’euros producte del falsejament de contractes en les administracions que controlaven.

Camps ha afirmat estar “fart” de “les coses que s’expliquen” i encara que ha manifestat creure en l’estat de dret, ha afegit que comença a “dubtar”. “És que isc d’una i ja estic en una altra”, ha manifestat, per a afegir que és “un horror”.

L’expresident ha instat el director general de la Guàrdia Civil a dir amb quin agent va parlar el redactor de la informació per a dir-li que estava sent investigat per “mossegades”.

En aquesta línia ha expressat la seua “enorme tranquil·litat” i, “fart”, ha desmentit el publicat. “Són conscients del dany gratuït que estan fent? Queda un poc d’humanitat en el periodisme, en la Fiscalia i la Guàrdia Civil?”, s’ha preguntat l’expresident.

Comparteix

Icona de pantalla completa