Diari La Veu del País Valencià
Brassurround, el festival de metalls, torna a Torrent amb els German Brass i Spanish Brass
RedactaVeu / Torrent

Comença la temporada de festivals amb el Brassurround 2016 el qual enguany torna a la ciutat de l’Horta després d’haver-se desenvolupat diverses edicions a Oliva. D’aquesta manera, a partir del 26 de febrer i fins al 28 d’aquest mes el Brassurround, organitzat pel quintet de metalls valencià Spanish Brass, ofereix com és habitual una combinació de classes amb instrumentistes destacats, adreçades naturalment als músics mateixos però, que manté activitats per a tots els públics com els concerts i les exposicions.

L’ensemble de metalls German Brass.

Pel que fa a les exposicions, el hall del conservatori professional de música de Torrent serà la seu que acollirà la mostra d’instruments de dissabte 27 fins diumenge 28. Per altra banda els concerts nocturns que tindran lloc a l’Auditori de Torrent, compten amb tres experiències diversificades, per una banda el concert d’obertura serà “Contra viento y madera” (20.30h) on el quintet de metalls Spanish Brass s’assemblarà amb el quintet de vent Quintet Cuesta, una simbiosis sonora que ja van portar als escenaris en l’anterior edició de l’SBALZ 2015 a Alzira i que va resultar tot un èxit.

Dissabte amb la participació de la Banda Circulo Católico de Torrent, els quals actuaran juntament amb els solistes de trompeta Vicent Campos i de trombó David Rejano i l’acompanyament dels organitzadors, el quintet Spanish Brass (20:00h). Mentre que diumenge (19:00h) serà el concert de clausura amb un dels ensembles de metalls més prestigiosos del panorama internacional com són els German Brass.

Comparteix

Icona de pantalla completa