Diari La Veu del País Valencià
Segona Assemblea oberta d’EUPV-Els Verds Sumem a l’Eliana

RedactaVeu / l’Eliana.

Sota aquest lema ha presentat, acompanyat pels companys i companyes de grup polític, el regidor Jose Lorente Marco a la ciutadania de l’Eliana totes les accions dutes a terme que tant des de la gestió municipal com des de l’acció política de seguiment de l’acord programàtic de Govern signat ara fa ja set mesos amb el PSOE.

En l’assemblea el regidor ha donat compte de la reestructuració que va resultar necessària per introduir, amb entitat pròpia una àrea d’Igualtat, en l’àrea de serveis socials que li va ser delegada amb el pacte programàtic.

D’aquesta manera tres són les àrees en què està treballant actualment i de les quals ha donat informació detallada: ocupació, drets socials i igualtat.

També s’ha donat compte en l’assemblea de les reunions de la comissió de seguiment de l’acord programàtic sobre els quatre eixos bàsics on ja EUPV-Els Verds han lliurat esborranys de dues ordenances: la reguladora de la participació ciutadana, que entre d’altres contempla les consultes ciutadanes i la d’accessibilitat per fer de l’Eliana una ciutat plenament inclusiva.

També s’ha posat damunt la taula tres dels punts d’interès general dels quals no es tenen responsabilitats de gestió però que formen part de l’acord programàtic i que a la ciutadania elianera preocupa, la desnitrificadora, el polígon industrial i la remunicipalització dels serveis públics.

Respecte d’aquest últim punt el regidor ha recordat que es va comprometre en el plenari de desembre a donar tres mesos a l’equip de govern per tenir preparat l’estudi de la forma més viable per fer la remunicipalització, període que acaba el 31 de març i que exigeix en totes les reunions de coordinació amb el PSOE dels divendres.

Per acabar l’assemblea i abans de donar pas a les diferents intervencions del públic ha anunciat que s’està treballant des del grup EUPV-Els Verds Sumem, per oferir un fòrum de debat on llançar consultes als veïns i venes davant de propostes o accions a dur a terme per tal d’aconseguir que es participe i es vote de forma directa i activa per tota la ciutadania de l’Eliana.

Comparteix

Icona de pantalla completa