Compromís presenta al Senat la moció exigint millora de Rodalies entre Castelló i València

Mulet trasllada a la Cambra Alta la petició que va presentar Compromís a la Diputació Provincial de Castelló i va comptar amb el suport unànime de tots els grups
23 febrer 2016 01:00h
RedactaVeu / Madrid

El senador de Compromís, Carles Mulet, ha presentat al Senat una moció exigint la millora de la línia de Rodalies entre Castelló i València. Tal com explica al mateix text de la moció Renfe ha eliminat freqüències i serveis en els trens de Rodalies que fan aquest recorregut a causa de les obres de l'anomenat “tercer carril”. A més, també tal com es mencionava a l'anterior notícia sobre  #RodaliesDignesC6, hi ha retards i falta d'informació.  

Cal destacar, com s'especifica a la moció, que aquest mateix text va ser aprovat per unanimitat per tots els grups a la Diputació Provincial de Castelló.

Per totes aquestes raons anteriorment mencionades, s'insta el Ministeri de Foment a “augmentar els autobusos llançadora perquè es puga mantindre el servei de la línia C6 i així pal·liar els perjudicis als milers d’usuaris que diàriament necessiten el  tren per al desenvolupament de les seues activitats personals, professionals i educatives.” També se li exigeix “el manteniment, fins i tot l’ampliació si és possible, de tots els serveis i freqüències que hi havia anteriorment a les obres”. Se li demana al ministeri i a Renfe que han de “facilitar informació clara i exhaustiva als usuaris afectats”. I per últim es reclama al Ministeri que han de “plantejar mesures compensatòries per als usuaris habituals i que s’han vist afectats per les obres d’estos mesos”.

Logo La Veu
 

Descargas

next