Altur es declara 'tranquil' en haver resolt els dubtes de la 'trama' dels assessors

El diputat provincial havia sigut citat a declarar per la presumpta contractació d'assessors en Imelsa que podrien haver estar percebent sou sense acudir al seu lloc de faena
24 febrer 2016 01:00h
Europa Press / València

El vicepresident tercer de la Diputació de València, Emili Altur, ha assegurat que se sent “tremendament tranquil” després de declarar davant la Guàrdia Civil com a investigat en el marc de les investigacions del 'cas Imelsa', perquè considera que els dubtes en quant a contractació d'assessors en l'empresa pública han quedat “absolutament resolts”.

Així ho ha assenyalat aquest dimecres Altur després d'haver passat per la Comandància de la Guàrdia Civil de Patraix en València. El diputat provincial havia sigut cridat a declarar per la presumpta contractació d'assessors en Imelsa que podrien haver estar percebent sous de l'empresa pública sense acudir al seu lloc de faena.

A la seua eixida, ha atés els mitjans de comunicació que l'esperaven i ha explicat que ha declarat sobre fets que tenen a veure amb el consell d'administració i el funcionament d'Imelsa i corporació provincial. A més, ha afegit que els agents de la Benemèrita li ha realitzat preguntes “bastant tranquil·litzadores” perquè no hi ha “res a ocultar”.

El vicepresident tercer ha indicat que després de la compareixença ha eixit de la comandància “en la mateixa condició amb què ha entrat, amb cap”. Davant la pregunta de si ha sigut interpel·lat per la contractació d'assessors en Imelsa ha afirmat que “han preguntat de tot un poc, encara que “res” sobre presumptes contractes manegats en l'empresa investigada”.
 
Emili Altur entrant a declarar.
Emili Altur entrant a declarar. Foto: Europa Press.

En quant als dubtes sobre la contractació d'aquests assessors, ha mantingut que estan “absolutament resolts” i ha destacat que ha aportat “contractes de treball i correus electrònics que acrediten que aquestes persones estaven treballant”.

Preguntat per la seua opinió sobre la situació de la diputada d'EUPV en la corporació, Rosa Pérez, que denuncià el cas davant la Fiscalia i d'ell mateix, que presidí la comissió d'investigació celebrada en la Diputació sobre aquest cas, ha comentat que es troben “perplexos”.

Finalment ha indicat que se'n va “tremendament tranquil” a la Diputació on té “faena” i ha assegurat que no ha rebut citació per a comparèixer davant del jutge que instrueix aquesta causa.

Logo La Veu

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next