Diari La Veu del País Valencià
Les Falles 2016 comencen amb la XIII Entrada de Bandes de Música de València
RedactaVeu / València

Aquest diumenge 28 de febrer començaran les Falles de 2016 amb la ja tradicional Entrada de Bandes de Música de València, un acte que es remunta al 2004 quan es va afegir als actes previs de la Crida. Aquesta XIII edició començarà a les 12.00 des de la plaça de la Mare de Déu dels Desemparats i conclourà la desfilada a la plaça de l’Ajuntament (a les 12.30).

L’organització per part de la Delegació de Cultura de la Junta Central Fallera i la col·laboraicó de la Coordinadora de Societats musicals Federades de la Ciutat de València (COSMUVAL) han fet publiques les agrupacions que participaran en aquesta desfilada que acabarà amb la interpretació del pasdoble El Fallero (José Serrano) el qual donarà lloc a la primera de les mascletades d’aquest any.

Així, les agrupacions participants seran l’Escola de Tabal i Dolçaina, l’Agrupació Musical Ciutat d’Utiel, l’Agrupació Musical Sant Isidre, l’Agrupació Musical Sant Josep de Pignatelli, l’Agrupació musical Santa Cecília del Grau, l’A.C. Falla General Barroso-Litògraf Pascual Abad, la Societat Ateneu Musical del Port, la Banda de Música Campanar, el Centre de Música i Dansa de Natzaret, el Centre instructiu Musical Banda Parroquial de Torrefiel, el Centre Instructiu Musical de Benimaclet, el Centre Instructiu Musical de Castellar-Oliveral i qui tancarà la desfilada serà la Banda Municipal de Benigànim.

Comparteix

Icona de pantalla completa